Минути преди онлайн заседанието на ОбС-Свищов тръгна ремонта на главната улица в града на Щастливеца, видя Актуално Свищов. По този начин стана ясно, че кметът Генчев не прие нашето предложение улица „Цар Освободител” да бъде прекръстена на улица „100-те дупки”, каквато изглежда от години…
В момента се подготвя за асфалтиране главната в отсечката – Хан Бъчва до бившето училище „Тодор Миланович” /бивш Колеж/.
Радостно е, че след публикация на Актуално Свищов за окаяното състояние на свищовската главна улица, получила голям отзвук сред съгражданите ни, общинската администрация все пак реши, да вземе мерки и да започне кърпенето, преди зимния сезон. Кърпежът се надзирава лично от вицеградоначалника по строителните въпроси Шопов.
Това е един добър пример как един независим и критичен информационен сайт, помага за по-доброто ежедневие на свищовлии! Актуално Свищов ще продължи да се явява необходимия коректив на властта и да показва грешките на управляващите.
„Сайтчето“, както преди три години кметът Генчев нарече Актуално Свищов, е вече съществена част от общественият живот и не може да бъде игнориран!
Актуално Свищов