Няма да съм кандидат за депутат и няма да ме видите в листа на парламентарните избори през ноември, заяви пред Актуално Свищов Илиян Венков, управител на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович”. Не очакват да съм кандидат и хората от семейството ми, допълни той, попитан дали ще го видим отново в листа за изборите за 47 Народно събрание. „Имам много неща, които искам да свърша за болницата. А и отговорности за хората, които работят в болницата. Не очаквайте да ме видите в листа за кандидат-депутати”, заяви Илиян Венков.
Актуално Свищов припомня, че Илиян Венков събра над 1500 лични преференции на изборите през април за 45 Народно събрание. Тогава около 30 лични вота не му достигнаха да пренареди листата на ГЕРБ за областта и да стане народен представител.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.