След основен ремонт футболно игрище „Септември“ отново отвори врата за спортни мероприятия, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. Игрището, на което деца и спортисти се събират да играят футбол и хокей на трева, е вече с нова изкуствена настилка, на която е положена необходимата маркировка. Около спортното съоръжение са инсталирани нови кошчета за боклук и са подменени всички счупени седалки.
Извършените ремонтни дейности промениха изцяло облика на едно от най-предпочитаните игрища в крайдунавския град и вече спокойно могат да се провеждат състезания и спортни изяви.
Община Свищов отново призовава своите граждани да пазят общинското имущество и да използват спортните и други съоръжения с грижата на добър стопанин. Всички усилия на общинска администрация са насочени към по-доброто утре на нас и нашите деца, коментират от Общината.
Още снимки ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.