В Средно училище „Цветан Радославов“ се проведоха завладяващи спортни мероприятия, по случай наближаващото завършване на учениците от 4 до 7 клас. Това съобщиха за Актуално Свищов от гимназията.

Клуб за занимание по интереси „CR Challengers“ – с ръководител Ивайло Петков, организира геймнинг турнир за учениците от 7 клас. Габриел Фараг затвърди доброто си представяне от първия по рода си турнир в града и заслужено спечели първото място. Подгласник на шампиона остана Симеон Есиров. Трето място за Ивайло Мухтаров.
За първите двамата бяха осигурени тениски с личен автограф на легендата Христо Стоичков.

Второто мероприятие бе организиране на футболен турнир със съдействието на Радослав Радков – главен рефер на срещите. Турнирът се проведе по следния регламент: Сборен отбор 4а и б клас срещу 5 б клас, завършил с резултат 1-3. Победителят
трябваше да се изправи срещу 5а.

На финала, превърнал се в истинско футболно зрелище, 5а клас победи с 2-0.

В другата възрастова категория, сборната формация от 7 клас се поздрави с победата срещу сборен отбор от 6 клас.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.