18 ученици от Средно Училище Николай Катранов са с с две отлични оценки и на двата изпита от Националното външно оценяване в четвърти клас. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор по учебната част в гимназията. Отделно максимален резултат от 100 точки са постигнали две четвъртокласнички от IV „в“ клас: Йована Желязкова – по български език и литератури и Симона Атанасова – по математика. Двете момичета са защитили отличен резултат и на другия изпит.

С две шестици и на двете малки матури са още учениците: Виктор Горанчев, Едис Юлиянов, Мира Иванова и Фереща Мохамед Сарвар от IV „a“ клас; Анита Мирчева, Георги Стаевски, Ивайло Кинков, Калоян Калушков, Никол Цветанова и Тодор Данчев от IV „б“ клас; както и Валентина Георгиева, Вилислава Сийкова, Енислав Славев, Катерина Андреева, Катерина Андреева, Криста Дочева и Мартин Христов от IV „в“ клас.

Шестици на изпита по български и литература са изкарали също: Даниел Димитров, Никол Димитрова и Никол Валериева от IV „а“ клас; Дария Веселинова, Дева Великова, Пламена Панайотова и Тея Йорданова от IV „б“ клас; Боян Иванов и Симона Спасова
от IV „в“ клас.

Отлични оценки на малката матура по математика по математика са защитили също: Аделия Давидова, Кристиан Райчев и Ясмин Мохамад Сарвар от IV „а“ клас; Виктор Абаджиев, Лъчезар Петров, Сашо Славов и Християн Вачев от IV „б“ клас.

Средният резултат на четвъртокласниците от СУ “Н. Катранов” и за двата изпита е „Много добър“ – 80,01 точки за изпита по БЕЛ и 77,98 точки – за изпита по математика. Поздравления за тези високи резултати, скъпи четвъртокласници! Гордеем се с вас, допълни Борисова

Силни аплодисменти и за учителите, допринесли за този успех: за IV „а“ клас: Мая Ламбева, класен ръководител и Десислава Йошева, учител в целодневно образование група; IV „б“ клас: Силва Христова, класен ръководител и Стефка Савова, учител в ЦДО група; IV „в“ клас: Яна Йорданова, класен ръководител и Маруся Иванова, учител в ЦДО група.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.