Швейцарски тир ,превозващ вино за Турция на връщане към Швейцария се заклещи в локалното платно на „Цариградско шосе“, близо до Орлов мост в София, предаде БНТ.
За час тирът беше паркиран на тротоара, за да не пречи на движението. Обяснението на шофьора е, че навигацията го е вкарала в грешното платно.
От полицията му съставиха акт за нарушаване на пътен знак. Със съдействието на КАТ движението по локалното платно беше спряно и на заден ход швейцарският тир успя да излезе от локалното платно, след което потегли по „Цариградско шосе“ на път за границата.
Хора от кооперацията, където беше паркиран тирът, първоначално са се стреснали, тъй като не са знаели какво е съдържанието на цистерната. След като стана ясно, че в нея е имало вино, напрежението спадна.
Жителите коментираха, че това е пореден случай на заклещени едрогабаритни автомобили на това място в центъра на столицата.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.