Предизвикан от публикация на администратора на групата АктуалноСТИТЕ ОТ Свищов имам предложение, да се организира подписка желаят ли жителите на града ни за летните месеци да се ремонтира, облагороди и обнови плажът в местността Паметниците. Мисля, че лесно биха се набрали 1000 подписа, които да се внесат за обсъждане в Общинския съвет, та за летния сезон на 2022 година, да има за свищовлии и гостите на града ни къде да отидат на плаж.

Явно е, че докато не ревне бебето, не му дават да яде. Мисляу че ще да се намерят активисти в редовете на общинските съветнициу които да окажат нужното съдействие, както и доброволци, както и че 6 или 7 пункта на възловите места ще да са напълно достатъчни за набиране на подписите.

Хайде свищовлии, да видя вашето мнение, можем ли или не можем да извоюваме искането си???

Александър ЛАЗАРОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.