Футболистите на „Академик” излизат с нагласата за победа срещу „Вихър” /Славяново/ и да покажат на феновете добър футбол, коментира преди началото на сезона старши треньорът Евгени Маринов, съобщава Академик Свищов. Той допълни, че е доволен абсолютно от всички футболисти по време на подготовката на отбора. „Естествено има много какво още да се постигне и да се изглади в играта, но това е дълъг процес и ще продължи в учебно-тренировъчния процес и след първия мач”, заяви Маринов.

Целта, която си поставя треньорът по време на първенството е налагането на момчета от Школата на клуба. Във всяка среща постепенно ще излизат да играят млади футболисти, които да трупат опит в мъжкия футбол, посочи Маринов. „Така постепенно ще се адаптират, учат от опитните футболисти и след време да могат да играят и цял мач”, коментира треньорът на „студентите”. Целта – след време „Академик” да разчита основно на свои кадри.

„Очарованието на футбола е, че е непредведима игра”. С тези думи Евгени Маринов отговори на въпрос за очкванията му за класирането в края на стартиращото утре първенство. Постижима цел е 8-мо място, посочи той. Евгени Маринов покани всички фенове на отбора на първата среща – утре, 7 август от 18 часа на стадион „Академик”.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.