Почивните дни около Коледните празници се превърнаха в истинска атракция за футболните запалянковци от община Ценово, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. Кметът на Долна Студена Николай Стойчев беше домакин на традиционния футболен турнир, който се проведе в продължение на два дни. В състезанието участваха осем отбора от съседни населени места. В надпреварата се включиха представители от Бяла, Свищов и Попово. За да наблюдават срещите, независимо от ниските дневни температури, се събраха десетки фенове на коженото кълбо. Сред гостите бяха кметът на община Ценово д-р Петър Петров и председателят на Областния футболен съюз Димитър Димитров – Кулеманса. Лично той свири финалната среща между отборите на Бяла и Свищов. В края на редовното време мачът приключи при резултат 2:2, но след изпълнение на дузпи по-резултатни се оказаха беленчани 7:6. Така футболистите на „Дайвала“ се окичиха с приза на победителите в поредния коледен турнир. На трето място остана отборът „Юнайтед“ от Караманово след оспорвана среща с „Янтра“ Ценово. Наградата за най-добър голмайстор грабна Дилян Йорданов от отбора на „Янтра“, Ценово, осигурена от братята Ивайло и Николай Цветкови. Мирослав Вълчев от отбора на „Юнайтед“ Караманово получи приза за най-добър вратар. Отличието за най-коректен футболист беше присъдено на Светлин Дамянов от „Свищов“.
Наградите на победителите бяха връчени от кмета на Долна Студена Николай Стойчев, а кметът на община Ценово д-р Петров отличи играчите от челната тройка с почетни медали и сувенири.

Още снимки ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.