Лом се завръща в мъжкия футбол с отбора на ФК „Дунав“ – Лом и през новия сезон ще играе в „А“ Областна група – Монтана, съобщиха от управата на клуба. За президент на клуба Управителният съвет е избрал Людмил Петров, който е и треньор в Детско-юношеската школа. Старши-треньор на ФК „Дунав“ – Лом е Анатоли Тонов, а негов помощник е Павлин Иванов.
„Отборът ни е изцяло изграден от местни момчета от юношеската школа и опитни състезатели, които бяха в „Левски“ – Лом, като Николай Николов, Цвети Неделчев, Боби Симеонов, Пиер Пиеров, и разбира се, Мариян Огнянов, който ще работи и като треньор на децата. Тръгваме от „А“ Областна група и целта ни е догодина „Дунав“ да влезе в Трета Северозападна лига. Ще разчитаме на школата ни, вече имаме футболисти, които могат да се състезават и развиват в представителния отбор. Стъпка по стъпка, ще вървим напред.“ – заяви президентът на клуба Людмил Петров. Програмата на първенството в А ОФГ-Монтана ще бъде публикувана допълнително, уточняват от клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.