24 ЧАСА, КОИТО РАЗТЪРСИХА СВЕТА
Бившият министър-председател Бойко Борисов влезе за 24-часови разкрасителни процедури в СПА комплекс МВР.
След денонощие, прекарано в МВР, Борисов получи страхотно изписани вежди като на картинка – толкова изящни, колкото и Вежди Рашидов не може да ги издокара с акварел или длето.
Борисов освен това се сдоби с ореол на светец, комплект нови менискуси и превъзходни устни, с които да лъже още по-чаровно и омайно-сладко.
„Хич не е лошо, подмладих се с 50-60-70 години, абе върнаха ме в 1944! – видимо доволен е Борисов. – С тия красиви вежди, с тия процедури, с тия гиздила, дето ме нагиздиха, съм готов да спечеля „Ергенът“, а после и едни избори. Усещам ги как чукат на вратата, въодушевявам се. Зорлем ме качиха на белия генералски кон, но защо не, нима е лошо? Явно и новите некадърни власти са почувствали, че народът ме иска и само трябва малко да ме освежат. Благодаря на Кьовеши, на Гешев, на Рашков, на Петков, най-напред на тях, просто благодаря! Благодаря и на моите верни палячовци. Благодаря и на хуманните репресивни органи, които не се отнесоха с мен като с някаква Иванчева, все пак аз съм деликатна натура. Както е казал Ботев или Славейков, сякаш вчера го е писал: Булото на срам и грях направи ги и тях за смях. Това все едно е писано за кирките и пиянките в сегашната власт“.
LITTERA SCRIPTA MANET
Докато вървяха разкрасителните процедури в МВР, Борисов не си губил времето, а използвал часовете в изолация да напише няколко стратегически документа.
„Нахвърлях тука един План за възстановяване и развитие след коронавируса, защото некадърниците и тая работа са оплескали, надрасках един План „Маршал“ за възстановяване на Европа след войната, нахвърлях бележки за дълбока реформа на Европейската прокуратура, преработих и Плана на Путин, защото и той много я закъса. Аз не искам братските народи на Украйна и Русия да страдат, не искам да подпалят света. Ще помогна с каквото мога. Щом нашите славни политици можаха да ме възкресят буквално от политическата морга, защо пък аз да не помогна на Путин и Зеленски. Хора сме, славяни сме, трябва да си помагаме“ – копнее за човещина и в международното положение Борисов.
Фалшимент ПЕТРОВ
вестник „Сега“
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.