Екип на Българската национална телевизия снима дейността на Детско-юношеската школа на Академик, видя Актуално Свищов.

Причината да сме тук е, че в футболния клуб на града е успял да осигури спортни занимания за 200 деца от всички възрасти, коментира пред “Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!” Роман Шушков от Националната телевизия.

На събитието присъстваха и ръководители на образователни институции, партньори на клуба – Анелия Генова, директор на СУ “Димчо Дебелянов” Белене, Лиляна Димитров – временен директор на Търговската гимназия и Генади Иванов – директор на СУ “Николай Катранов”. Гости на събитието станаха и партньорите на Академик от футболната академия Брук Хаус, които гостуват край Дунав до края на седмицата и се водят от футболната легенда Мики Адамс.

Материалът за ДЮШ Академик ще бъде излъчен на 25 октомври в поредицата знание на Националната телевизия. Отделен материал БНТ ще излъчи за материалната база на клуба и в сутрешния си блок през следващите дни.

Актуално Свищов припомня, че от началото на 2021 година настоящия Управителен съвет на клуба провежда политика за развитие на детския футбол и масов спорт в Свищов и общината. Цел на управата е и превръщането на ДЮШ Академик във водеща детска школа в региона.

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.