Студентите от СА “Д. А. Ценов” и учениците от 11-ти и 12-ти клас в град Свищов имат възможност да спортуват бойни спортове безплатно под ръководство на старши треньора – Митко Божанов, съобщи за Актуално Свищов треньорът.
Школата на Божанов организира тренировки и подготовка за състезания по кикбокс, киокушин карате и муай тай. Това са три от най-атрактивните бойни спортове, а освен участието в тренировки, за тях безплатни ще бъдат: участието в лагери, семинари, състезания, в изпити за цветни колани, а също и картотекиранието им.
Митко Божанов, е лицензиран спортен съдия по трите бойни спорта, а през 2023 г. му предстои да се дипломира, като учител по „Физическо възпитание и спорт“.
За желаещите е осигурена напълно оборудвана спортна база за бойни спортове, която се намира в приземния етаж на УК „Алеко Константинов“, (ул. „33ти Свищовски полк“ 67). Обучението ще се осъществява в дните: понеделник, сряда и петък от 18:30 до 20:00 часа.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.