Ирен Георгиева и Мария Сандулова впечатлиха с играта си Силвия Радойска и Станислава Цекова, национални селекционери на националния женски отбор по футбол до 19 години, научи Актуално Свищов.
Двете възпитанички на треньора Красимир Капитанов приеха поканата на един от най бързо развиващите се женски отбори в страната, а именно отбора ЖФК Севлиево“Лейдис“. Йоана Джамбазова, която е и основател на отбора и води повечето гарнитури в школата. Тренер Йо, както я наричат всички е и помощник треньор на националките до 15г.
В Севлиево бяха и двете емблеми в женския футбол – националния селекционер на жените Силвия Радойска и Станислава Цекова, която води националките до 19г. Ирен и Мария бяха харесани от двете треньорки и ще бъдат повикани за проектонационалния отбор за девойки. Това огромен успех за свищовските деца и Академия. В последните две години управата на ОФК Академик води последователна политика за развитие на детския футбол и превръщането на ДЮШ Академик във водеща школа в региона.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.