Резултатна победа записа отборът на Атлетик в домакинската среща от Б Областна група – Север със Светкавица /Михалци/ в среща от десетия есенен кръг на групата. С успеха свищовлии си гарантираха мястото в тройката на полусезона, като се откъснаха на шест точки пред съперника си и на пет пред „Вихър“ (Раданово). Освен това са и с мач по-малко. Домакините започнаха силно двубоя, натиснаха съперника си и до 36-ата минута дръпнаха с три гола аванс. Точен в 13-ата минута бе Милен Костов, а само 180 секунди по-късно Борислав Борисов покачи на 2:0. Третото попадение бе дело на Евгени Петков и почивката дойде при 3:0.
Второто полувреме тръгна по сценария на първото. Още в 51-вата минута Симеон Дончев вдигна на 4:0, а в 68-ата второто си попадение в мача заби Милен Костов. До края и Борислав Борисов се разписа още веднъж, фиксирайки окончателното 6:0.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.