Академик /Свищов/ записа първа победа по време на зимната си подготовка срещу Младост /Екзарх Йосиф/ 2:1, съобщи официалната страница на „студентите“ в социалната мрежа фейсбук. Контролата се игра на стадиона на „студентите“ в три части по 30 минути. Гостите откриха резултата още в 15-та минути след грешка на свищовлии. Двата гола за възпитаниците на Росен Илков паднаха през втората третина и са дело на Лилиян Маринов – първият след отсъдена дузпа за нарушение срещу Димитър Костадинов.
Успешен дебют в основния отбор днес записаха и трима играчи на Академик, юноши младша възраст, водени от Тодор Борисов. Илков даде игрово време на Ради Атанасов, Георги Димитров и Виктор Копоев, като след срещата си изрази задоволство от играта им.
Доволен съм от играта на момчетата! Съвсем нормално имаше и грешки като за първи мач.Футболистите играха, изпълнявайки всички, поставените им задачи по време на тренировките от 5 януари до днес, коментира треньорът Росен Илков.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.