Юношите старша възраст на Академик завършиха днес полусезона с поредна категорично победа и ще зимуват на първо място, съобщи официалната страница на „студентите” в социалната мрежа фейсбук.
Момчетата на Свищов, водени от треньора Росен Илков, изиграха изключително добър мач с добър отбор – Белица 2017 /Килифарево/. Академик откри в началото на срещата като точен бе Беркант Реджеб. В края на полувремето гостите изравниха, а в началото на втората част дори успяха и да поведат. „Студентите” обаче за пореден път не се отказаха, да се раздадат на терена, но успяха да изравнят и да победят. Другите голмайстори за Академик: Димитър Костадинов – два гола, Росен Серафимов и Божидар Матеев. Академик – Белица 2017 /Килифарево/ 5:2.
Специална изненада за последната среща от полусезона осигури Нина Сандулова, собственик на пекарна и сладкарница „Съни кейк”.
Осем победи, 24 точки, 31 точни попадения и допуснати само четири гола във вратата на Академик, извеждат заслужено юношите старша възраст първи в класирането в края на полусезона. Успехът им е изцяло техен! Поздравления за треньора Росен Илков, както и за всички други треньори работели с тях през годините в ДЮШ Академик. Адмирации и не на последно място за УС на ОФК Академик, който през последните почти две години прави всичко за развитието на Детско-юношеската школа на клуба!


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.