Академик обяви за продажба – „Златна членска карта 2023“, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Общински футболен клуб „Академик“.
„В Академик не само мислим как да развиваме футбола в региона, но имаме и големи мечти. Да станем водеща школа за развитие на таланти в Централна Северна България е една от тях. И докато мечтите са безплатни, за развитието на любимата игра са необходими много средства“, коментира Перушанов.

Той припомни, че през последните 3 години стотици хиляди бяха инвестиране в подобряване на инфраструктурата на клуба на „студентите“. Бе построено модерно изкуствено игрище с осветление, а в момента се прави основен ремонт на съблекалните към него. Този проект е на обща стойност над 100,000 лв, като нямаше как да се осъществи без помощта на съграждани, във финалната фаза на реализацията.

Освен това Академик и управата на община Свищов се пребориха за финансиране за належащи ремонтни дейности и осъвременяване на инфраструктурата на градския стадион – проект на стойност 450,000 лв, който ще стартира през януари. А това е само първи етап при цялостното реновиране на стадиона.

След 2020 година Управата на ОФК Академик инвестира в методика, технологии, камери за тактическо заснемане и разбор, модерни и нови пособия за тренировки и екипировка.

„Заложихме на екип от млади и мотивирани треньори, които да приложат съвременни техники на обучение и тренировки, за да има резултат след няколко години.

Преборихме се с редица професионални клубове да докараме утвърден и рутиниран специалист за ръководител на школата. Роман Тафраджиев има невероятни качества и визитка и при осигуряване на подходяща среда за работа, ефектът ще се усети много бързо“, коментира още Перушанов.

В резултат на всичко това е увеличен броя на децата, трениращи в Школата, като днес те са вече над 130 и се увеличават с всеки изминал ден.

„Основите са положени. Продължаваме да гледаме напред в перспектива, да работим усилено и да мечтаем. Но за да успеем, трябва да сме единни и сплотени във всички посоки, включително и в подпомагането на процесите в клуба. В тази връзка, членовете на УС и приятелите на „Академик откриваме новата инициатива за подпомагане на ДЮШ на клуба – „Златна членска карта 2023“, коментира още президентът на Клуба.

Какво представлява проекта?
Стартираме с продажбите на „Златни карти“, които ще превърнат притежателите им в спомоществователи на едно благородно дело, което от една страна ще допринесе за подобряване условията и инфраструктурата в школата, а от друга ще направи притежателите им част от ексклузивен клуб на хора и фирми със сходни интереси.

Златната членска карта на „Академик“ е на стойност 100 лева на месец срещу, които притежателите получават:

1. Достъп до прозрачна информация къде са инвестирани парите, какви са финансовите потоци в клуба и колко ефективно се управляват средствата

2. Глас в обществения съвет на „Академик“, където ръководството се консултира със своите съграждани относно политиките, стратегиите и предизвикателствата пред клуба

3. В рамките на първите 3 месеца, притежателите ще получат официален анцунг „Академик“ на фирма „Томи“ или екип с име и номер (по желание), заедно с официален акрилен шал „Академик“ и значка с пин „Академик“ от новата колекция.

4. Безплатно посещение на всички срещи на мъжкия отбор, като картата може да бъде преотстъпвана на роднини и приятели за мачовете, а след ремонта на главната трибуна – запазено място под козирката.

5. Определени отстъпки в търговски обекти на територията на общината, които си партнират с клуба (очаквайте пълен лист скоро)

6. Членство в бизнес клуб „Академик“, където отделните членове могат да предлагат своите услуги на другите членове на преференциални условия, както и да се срещат и обсъждат бизнес идеи и взаимодействие

7. Бизнес обучения за собственици, управители или мениджъри на бизнес на стойност 2500лв – финансирано от „Академик“

8. Правото да запишат дете в ДЮШ Академик, на което няма да се начисляват месечни такси от клуба (важи само за новозаписали се деца през 2023)

9. Поставянето на банер/реклама на градския стадион (при авансово заплащане на 12 вноски)

10. Удовлетворението, че продължават традициите в „Града на дарителите“ и се помага за развитието и възпитанието на децата в гр. Свищов!

За заявки, моля пишете ни на ОФИЦИАЛНАТА ФЕЙКБУК СТРАНИЦА НА КЛУБА или чрез контактната форма на уебсайта www.akademik.bg

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.