Отборът на Академик излиза в последна контрола преди старта на пролетния дял на Северозападна Трета лига. „Студентите“ водени от Роман Тафраджиев до момента имат четири победи и едно реми.
Срещата е генерална репетиция за Академик преди началото на втория дял на първенството, който стартира на 25 февруари, когато Академик приема Локо Горна Оряховица пред родна публика. Това обаче ще стане, ако управата на община Свищов си спази обещанието и осигури условия за провеждане на мача. В края на януари стартира първия етап от ремонта на стадион Академик и тогава бе обещано „студентите“ да играят пред родна публика. Има броени дни да видим дали това ще се случи…
Иначе на 18 февруари от 13 часа Академик посреща отбора на Малчика, воден от свищовлията Стефан Трайков. Първоначално бе обявено, че отборът гостува в Русе на местния Дунав, но в последния момент мачът бе отменен от домакините. Съседите обаче приеха да играят с Академик в Свищов.
От ръководството на клуба обещават да излъчат срещата на живо срещата. Това ще стане след като през юни си закупиха необходимата техника. Дано покритието на 5G мрежата им го позволи…
Иначе, успех на Академик в последната им контрола!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.