60-годишен мъг, почерпен, стрелял по 45-годишна, която го ударила с камък, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
Служители на РУ – Г. Оряховица разследват разпра между мъж и жена, завършила с изстрел с пистолет. Снощи в управлението е получеин сигнал за побой, нанесен върху 60-годишен местен жител. От проведените незабавни действия по разследването е изяснено, че същата вечер пред магазин за хранителни стоки в железничарския град е възникнала разпра между 60-годишният мъж и 45-годишна негова съгражданка. Първо във видимо нетрезво състояние мъжът ударил жената, след това тя взела камък и му нанесла удар в областта на лицето, след което побягнала. Афектиран мъжът произвел изстрел със законно притежаван пистолет. Той е откаран за преглед в местната болница, след което е освободен с контузна рана в областта на веждата. Оръжието е иззето. Притежателят му е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.