8 души, от които 5 деца са пострадали при катастрофа в района на павликенското село Мусина. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

Произшествието е станало вчера около 17,00 ч. По първоначална информация челно са се ударили лек автомобил Мерцедес, управляван от 27-годишен от Павликени и лек автомобил Фолксваген, управляван от 30-годишна от с. Лесичери.

За преглед в Спешна помощ – В. Търново са откарани водачката на фолксвагена и пътувалите с нея две деца. След преглед тримата са оставени за наблюдение в неврохирургично отделение.

От другия автомобил са били прегледани пътничка и три деца, след което са били освободени за домашно лечение. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни.

Извършен е оглед. Причините за катастрофата са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.