Арестуваха 45-годишен в Левски, шофирал камион след употреба на кокаин. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Плевен.

На 21 февруари е образувано досъдебно производство за шофиране след употреба на наркотици. В 11:15 часа в град Левски на улица „Крум Попов“ е бил проверен 45-годишен, който се придвижвал с товарен автомобил „Тойота“.

Направеният наркотест с техническо средство е отчел положителна проба за кокаин. Издаден е талон за медицинско изследване и е предоставена кръвна проба за анализ.

Нарушителят е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Извършен е оглед на автомобила. Продължава работата разследващ полицай за престъпление по чл.343 „б“, ал.3 от НК. Уведомена е РП – Плевен.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.