Изключително добре играха младите надежди на Академик с връстниците си от Миньор /Перник/ във втората си среща на Международния детско-юношески турнир „Ваканция 2021” за Купа Несебър, съобщи Академик Свищов. Резултатът бе открит от Миньор в 30-та минута на първото полувреме. Възпитаниците на треньора Тодор Борисов запазиха присъствие на духа и продължиха играта си. Изравняването на резултата дойде в 10 минути след началото на второто полувреме, като след хубаво извеждане точен бе Божидар Матеев.  „Студентите” имаха възможност на два пъти да отбележат победен гол. Изключително добър на терена бе и вратаря на Академик Виктор Копоев.

Изключително сърцата игра на всички футболисти, които вложиха всичко от себе си в играта и изпълняваха всички указания, коментираха от треньорския щаб на „студентите”.

Следващата среща е утре от 18 часа с Волов /Шумен/.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.