Последният домакински мач от посусезона на Трета Футболна лига ще се състои в събота, 12 ноември от 14:30 часа на градския стадион.
Както вече стана традиция, парите от билети отиват за ДЮШ Академик и подетите инициативи за развитието на детския футбол и налагането на школата във водеща в региона.
За тези, които нямат възможност да присъстват, но искат да са съпричастни с каузата „Един за всички, всички за Академик“, отново предлагаме виртуални билети в мрежата на Eventim ТУК
https://www.eventim.bg/bg/bileti/akademik-lokomotiv-dryanovo-svishchov-stadion-akademik-596346/event.html
Входът за закупилите билети непосредствено преди срещата Академик – Локомотив (Дряново) е 3 лева. Приходите от двата вида билети отиват за ДЮШ.
Всичко започна в края на август по инициатива на родител от школата и възпитаници на Академик за ремонт на съблекалните до спортния терен „Академика Спорт“. До момента за целта са събрани 12 хиляди лева, а четири хиляди от тях са от продажбата на билети, уточни за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.