Ученик и учител от СУ „Н. Катранов“ са отличени в престижен регионален конкурс. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Трета награда в раздел „Изобразително изкуство“ за Дария Веселинова от II „б“ клас на СУ „Николай Катранов“ с ръководител Силва Христова и Почетна грамота за активно участие за Стефка Николаева от престижния ежегоден регионален конкурс „Моят роден град“.
Наградите бяха връчени на 21 март 2022 г. във фоайето на Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“ във Велико Търново.
За двадесет и втори път Регионално управление на образованието – град Велико Търново и Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“ обявиха надпревара за детско-юношеско творчество в областите литература и изобразително изкуство на тема „Образи и картини в творчеството на Емилиян Станев“. Тази годнина тя се провежда в навечерието на Празника на града и е посветена на 40-годишнината от създаването на Средно училище „Емилиян Станев” – град Велико Търново, което също е партньор в това издание на конкурса.
Гордеем се, че за поредна година нашите ученици и учители са сред отличените участници!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.