Платформата „Уча се“ вече е на разположение н НЧ „Христо Ботев“ в Новград, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на община Ценово. Читалищното настоятелство взе решение да направи едногодишен абонамент за образователния сайт. В библиотеката на читалището достъпът до информация е напълно свободен. Всеки желаещ ще може да обогати знанията си веднага след като отпаднат ограничителните мерки за посещение на читалищната сграда. „През последните месеци получихме немалко запитвания дали ще направим абонамент за „Уча се“. Сред желаещите има не само ученици, но и преподаватели от местното училище. Любознателните деца и учителите им могат да се докоснат до нетрадиционен и увлекателен начин за преподаване на уроците“, не скрива читалищният секретар Десислава Симеонова.
В читалищната библиотека поеха ангажимент да осигурят необходимата компютърна конфигурация и достъп до интернет. Читалищните специалисти се надяват образователната платформа да се превърне в едно от най-посещаваните места във виртуалното пространство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.