Тройно убийство е станало в пловдивското село Рогош, съобщи БНР. За жестокото престъпление, станало в ранната съботна вечер, потвърди регионалната полиция, пише Дир.бг.
Сигналът за случилото се е подаден на тел. 112 към 18.30 часа.
По неофициална информация, загиналите са трима мъже от едно семейство, вероятно баща и неговите синове. Според очевидци, те са застреляни, а една жена е ранена. Тя е откарана в болница „Свети Георги“ в Пловдив с наранявания. Състоянието ѝ е стабилно, в момента ѝ се правят изследвания, съобщи БНТ.
Кървавият инцидент е станал в етническата махала на селото. Причините засега са неизяснени, но по първоначални данни убийството е извършено след скандал за наследство.
На място са оперативни групи на криминалистите от областната дирекция, представители на прокуратурата и поне три линейки.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.