ТИР вряза в къща в монтанското село Доктор Йосифово. За щастие няма пострадали хора, но една от стените на къщата е разрушена, пише вестник „Сега”.
Инцидентът е станал в понеделник, 6 юни, към 11 часа. ТИР с турска регистрация е излязъл извън пътното платно и е навлязъл в имота на Константин Коцев. 90-годишният човек е невредим. „Седя си в хола, чу се гръм. Погледнах през прозореца – не се вижда градината, вижда се ТИР“, коментира той пред БНР.
Пътят, който минава през селото, е изключително натоварен от тежкотоварни автомобили в посока Дунав-мост 2, защото е с 30 км по-къс от класическия път по Е79.
За пореден път ТИР нанася щети на къщи в Доктор Йосифово и съседните села, каза кметът Огнян Митов: „Това вече е ежедневие въпреки нашите усилия с колегите от съседните села. Подписки, стачки – ефектът е нулев“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.