СУ „Цветан Радославов” се включи в седмица на физическата активност и спорта, съобщиха от гимназията.
СУ „Цветан Радославов“ се включи в кампанията „Раздвижваме България 2022“, като организира спортни дейности в „MOVE week – седмица на физическата активност и спорта“.
Проведе се училищен турнир по тенис на маса. Участваха 10 ученици от 5 до 10 клас. Те се състезаваха на 4 тенис маси. Срещите преминаха при добра организация, интересни моменти и много емоции.
Класирането:
1. Никола Русанов – 6 а клас
2. Антонио Мирков – 10 клас
3. Иван Александров – 6 а клас
4. Цветелин Веселинов – 6 б клас
5. Данаил Христов – 6 а клас
6. Ивайло Aлександров – 7 б клас
7. Лъчезар Личков – 6 б клас
8. Никола Николов – 5 а клас
9. Галин Любенов – 6 а клас
10. Александър Анков – 6 а клас.
Всички участници в турнира получиха специални гривни с надпис MOVE WEEK – световна седмица на движението и физическата активност (23-29 май 2022 г.). Класиралите се на първите 6 места получиха допълнителни награди, осигурени от Клуб по тенис на маса „Академик 2001“ – гуми и ракети за тенис на маса от известни световни марки. Грамоти за участие бяха връчени от Мариана Маркова, директор на училището.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.