Средно училище “Цветан Радославов” и Средно училище “Николай Катранов” изпратиха своите абитуриенти, съобщиха от двете гимназии.

На 13-ти май удари последният училищен звънец за абитуриентите от випуск 2024 на Средно училище „Цветан Радославов”. Емоционалното изпращане събра в Актовата зала ученици, преподаватели, родители и приятели на зрелостниците. В поздравителното си слово директорът Мариана Маркова сподели, че събитието поражда много радост и надежди, но и мъничко тъга за отминалите години в училище. Тя пожела на завършващите ученици успех на предстоящите държавни зрелостни изпити, незабравими бални емоции и възможности за реализация на всичките им мечти.

Класният ръководител на абитуриентите Наталия Станкова през сълзи отправи своите пожелания към тях и ги посъветва „да са преди всичко добри хора“. Те получиха индивидуални почетни отличия за качествата и моментите, с които са белязали училищния живот. Богатата празнична програма беше в унисон с приповдигнатото настроение, прекрасните усмивки и красивите тоалети на зрелостниците.

Официално изпрати своите абитуриенти и Средно училище “Николай Катранов”. С гордост и вълнение изпращаме поредния успешен випуск в техния нов път към бъдещето. Тези млади хора не само че завършват един от най-важните етапи в живота си, но и започват нова глава, пълна с обещания и възможности, коментираха от гимназията.

Училището изпрати две паралелки с 51 абитуриенти. Възпитаници на учителите Евдокия Маринова и Палома Тодорова.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.