Резултатът от проведена вчера полицейска акция в Свищов – задържан иманяр и осем глоби, съобщи пресцентъра на ОД на МВР – Велико Търново.
Резултати от специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, опазване на обществения ред и безопасността на движение, проведена вчера на територията на РУ – Свищов. Разкрито е едно престъпление, образувани са две бързи производства, едно досъдебно – за държане на археологически нерегистрирани обекти и 2 преписки – за кражба и унищожаване и повреждане на чуждо имущество. Проверени са 8 автомобила и 31 граждани. Съставени са 3 акта, два от които по Закона за българските лични документи и 1 по Закона за движение по пътищата и са наложени 11 глоби по фиш. Заснети са 60 видеоклипа за скорост. Акцията е реализирана с участието на служители от РУ – Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.