480 лева са приходите от билети на днешния мач на Академик с Вихър (Славяново). 125 са продадените билети по три лева на входа на стадиона или 375 лева. 105 лева са постъпленията от билети продадени чрез системата Eventim. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба. Той не скри разочарованието си, че това са най-слабите постъпления от продажба на билети. „Слабата игра на мъжкия отбор оказва влияние върху школата – все по-малко фенове са склонни да подкрепят инициативите на отбора, с оглед на резултатите от което страдат най-вече децата. Отделно заради мача на Атлетик на съседното игрище не е заключвана вратата между терените и много хора по нашенски са си спестили трите лева“, коментира Перушанов.
480 лева от днешните приходи отиват за развитието на детския футбол в Свищов. От края на август по инициатива на възпитаници на Академик, родители и доброволци стартира кампанията „Един за всички, всички за Академик”.
Първа инициатива е ремонт на съблекалните до игрището „Академика Спорт”. Ремонтът е на своя финал, но са необходими още пет-шест хиляди лева.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.