Осъм-1946 (Деляновци) – Атлетик (Свищов) 2:4

С десет души отборът на Атлетик (Свищов) спечели трите точки при гостуването на Осъм-1946 (Деляновци) от 17-ия кръг на Областна група Север. На терена в Козар Белене Калин Йошев остави гостите в намален състав в 62-рата минута, в която инкасира втори жълт картон, пише Борба. До този момент обаче свищовлии вече водеха с 0:3 и въпреки щурма на домакините успяха да удържат победата. Срещата бе прекъсната от рефера Андрей Андреев около 20-ата минута заради проливен дъжд, след което бе възобновена.

Георги Борисов откри резултата в 28-ата минута, а секунди след подновяването на играта от центъра Атлетик нанесе втори голов удар чрез Ивайло Илиев. И двете попадения паднаха след грешки в отбраната на домакините. Борислав Луков пък бе точен за 0:3 в 36-ата минута, като проби самостоятелно. Веселин Веселинов върна две попадения за Осъм 1946 в 72-рата и 84-тата минута, нахлувайки на скорост и стреляйки край вратаря. Натискът на домакините обаче отвори пространства в отбраната им, от които се възползва Георги Борисов в заключителните секунди и подпечата успеха на свищовлии с прехвърлящ удар за 2:4.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.