„Европейски знак за качество“ за свой проект проект получи СУ „Николай Катранов“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
С най-високата награда „Европейски знак за качество“ на програма „eTwinning“ е отличен международният проект „Code the Future“ на СУ „Николай Катранов“.
„Вашето училище е наградено с Европейския знак за качество за отличната работа в проекта на eTwinning „Code the Future“ („Кодирай бъдещето“). Това означава, че вашият труд, работата на вашите ученици и вашето училище са признати на най-високо европейско ниво. Вашият проект ще бъде показан в специална зона на Европейския портал на www.etwinning.net.“, пишат от екипа на програма „eTwinning“.
По-рано този месец стана ясно, че три от проектите на училището са наградени с „Национален знак за качество“ на програмата. Освен проектa „Code the Future (Кодирай бъдещето)“, това са „In the world of the school of the futurе (В света на училището на бъдещето)“ и „Пътешествието на Читателски STEAM клубове“.
Поздравления за координаторите: Оля Михова, Йорданка Илиева и Стефка Николаева, както и за всички учители и ученици, участвали в проектните дейности!

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.