След наложените двегодишни ограничителни мерки заради епидемията от Ковид 19 дружеските отношения между побратимените общини Ценово и Валя Драгулуй от Румъния постепенно се възобновяват. Поредна изява на добросъседство се оказа приятелският футболен мач, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. На стадиона в Ценово сили премериха представителни отбори на двете общини. Срещата започна с размяна на флагчета и сувенири между капитаните на двата отбора. Сборният състав на домакините още в самото начало се огъна пред постоянните атаки на гостите, които поведоха с два гола. В края на първото полувреме Христо Стефанов успя да внесе промяна в резултата. Това беше единственото точно попадение на ценовчани. През второто полувреме на срещата гостите пронизаха още два пъти мрежата на домакините.
След последния съдийски сигнал председателят на Областния футболен съюз Димитър Димитров – Кулеманса, който наблюдава цялата среща, връчи топки на двата отбора. На 10 септември предстои реванш във Валя Драгулуй. Дотогава ценовчани ще се опитат да внесат промени и да подобрят играта си в нападателен стил.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.