И така – днес КС анатемоса г-н Кирил Петков … Не коментирам решенията на КС, но ми е интересно как веднага се задейства Прокуратурата за да обвини г-н Петков за „умишлено и съзнателно“ попълване на документ с невярно съдържание, което подлежи и на ефективен затвор!
Странна работа … Как така се задействахте всички предизборно, при положение, че олигофрените от ИТН го обвиниха за двойното му гражданство още преди месеци? Защо сега? За да дискредитирате новия политически проект, който вече има почти милион почитатели и естествено да полеят с помия действащия президент Радев!
Срамота господа магистрати от всички нива … Защо се мотахте г-да и дами конституционни съдии и изчакахте да обявите решението си 20-дни преди изборите? Аз се сещам, а вие, приятели?
Не се ли срамувате, макар, че решението ви е правилно, но фатално в момента? Дадохте на прокуратурата материал който ще го дъвчат с месеци само и само да забавите новия политически и много правилен за България политически проект и визия на господата Кирил и Асен, за да запазите досегашното статукво от корумпирани политици, да бъдете недосегаеми както досега, да покровителствате корумпирани, крадливи политици и олигарси, защото и вие сте на далавера!
Лично аз и много българи сме възмутени, огорчени от тази помиарщина … Лично аз не съм фен на този политически проект, но прочетох програмата им и визията им за една по-добра и справедлива България и ги приветствам за мъжеството и саможертвата която искат да направят за да има справедливост, по добър живот и една просперираща България!
А вие, които спретнахте тази помия дни преди изборите – „Вий, вие сте идиоти …“ Точка.
полк. Кирил Стаменов,
Свободно слово, https://svobodnoslovo.eu/

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.