Нашата народна коалиция насочва усилията си към постигане на категорична изборна победа и мнозинство в общинския съвет. Вярваме, че нашата кампания ще бъде убедителна и се надяваме, че гражданите ще дадат доверието си както на нас, така и на нашите идеи, защото разполагаме с необходимите решения. Регистрирахме нашия кандидат за кмет, както и кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на селата. Нашата най-голяма цел е да убедим гражданите на община Свищов, че съвместно можем да осъществим мечтата ни за процъфтяващ град и жизнени села с прозрачно управление, без корупция и крепостни зависимости. Искаме да видим община, в която обществените ресурси работят в полза на гражданите и която има бъдеще, привличайки свищовлиите обратно към домовете си!
Доц. Емил Николов, председател на ПП-Свищов

Разполагаме със силна листа от 29 общински съветници, всеки от които е ангажиран и предан на Свищов. Поставяме си за задача да имаме 10-12 общински съветници в новия Общински съвет! Нашият екип включва и Стефан Проданов с експертите си, осем кандидати за кметове на села, а целта ни е да формираме мнозинство в общината и да управляваме по нов, градивен начин.
Днес, по-силни от всякога и с пълна увереност сме сигурни, че следващият кмет на Свищов ще бъде Стефан Проданов. Не се съмняваме, че победата ще бъде ясна и категорична!
Радослав Иванов, представител на ДБ-Свищов