32-годишен мъж от свищовското село Ореш е задържан във Варна с фалшиви парфюми, съобщи радио „Фокус“ – Варна, цитирайки пресцентъра на ОД на МВР в града. Засечката е станала вчера около 16 часа, когато униформени от „Икономическа полиция” в черноморския град, спипали нашенеца в момент на подготовка за пласиране на 17 кутии, обект на защитени търговски марки. Стоката е открита в сак, носен от свищовлията, а при последвала проверка в обитаваното от него жилище във Варна били намерени и иззети още 687 кутии парфюми.
В хода на следствените дейности са иззети мобилен телефон, списък с клиенти и преносим компютър. По случая е образувано досъдебно производство под ръководството на прокуратурата в черноморската ни столица.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.