Служители на полицейското управление в Горна Оряховица разкриха две кражби на пари от хотелска стая и от лек автомобил, извършени от непълнолетно момче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
В понеделник в управлението в железничарския град е получен сигнал за кражба на неголяма сума пари от портфейл, оставен в стая на хотелски комплекс в Лясковец. Същия ден съдействие в полицията е потърсила и жителка на Свиленград, която обяснила, че на 30 септември вечерта от предна седалка на незаключен лек автомобил, паркиран пред жилище в Лясковец са били откраднати дребна сума пари от портфейла й.
От проведените действия по разследването е установено, че извършител на двете деяния е непълнолетно момче от Лясковец. Невръстният апаша е признал за извършените кражби и е възстановил сумите, обект на посегателството.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.