Здравейте. С моята приятелка живеем заедно от една година, но майка и е решила да ме побърка, пише Сподели.нет. Всяка вечер, като се прибира от работа, идва у нас на гости и се почва…

Ставам да сготвя нещо, а тя след мен почва да дудне- „дай тавата“, „това не се прави така“, „погледни как цапаш“, „няма после Мимето да чисти“(жена ми) и т. н. Същото става и като се захвана с нещо друго.

Една вечер, беше станало късно и си помислихме, че няма да дойде, наляхме си вино, направихме салата и хоп „скъпата“ ми тъща пристигна. Взе, че се развика, как съм могъл да се наливам, като пияница след, като тя на път за вкъщи и прилошало, а аз не съм се сетил да и звънна и да я питам, защо закъснявала.

Недай си Боже, да я карам до някаде то в колата става страшно, „КАТ ряпа да ядат“, искало ми се е да я изхвърля с шутове. Издебва всеки един момент да ни няма за по-дълго време и тъй като има ключове от апартамента, веднага идва, ровичка и преподрежда навсякаде.

На всичкото отгоре, няма по-голяма икономистка и скъперница от нея. У тях се пали печка, само ако е -20 градуса, все твърди, че и е топло, готви през нощта на нощна тарифа, осветлението почти не се пуска и това е само една част. Направо позеленява, като разбере, че сме били на ресторант, кафе или дискотека(само сме харчили пари).

Някой пък и бил казал, че лаптопа „гълтал“ много ток и искаше да го махнем. Черешката на тортата беше, когато на рождения ми ден и казахме да не идва, защото ще излизаме да празнуваме с приятели, а тя вика по телефона – „и да не харчите много, там по една обща салата на всички, по една лимонада на човек пък аз имам у нас салам ще ви дам да кажете в ресторанта да го нарежат“ – вярвайте ми, паднах от стола.

Жена ми няколко пъти и прави забележка, но с разни недомлъвки, тъстът ми пък е един изстрадал, унил, дума не смее да каже (ясно защо). Незнам защо го прави тази жена, по принцип не са толкова бедни, че да се стиска така.

Ще откача, помогнете, дайте някакви съвети. Аз си мислех да се изнесем в друг град или да купя на тази вещица еднопосочен билет за най-далечната страна.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.