Късен гол реши дербито между първия и втория от миналото първенство на Елитната областна футболна група.

Във втората минута на добавеното време Даниел Димитров вкара за 2:1 в полза на Лозен 1924 (Сухиндол) срещу Изгрев-93 (Царевец), пише Борба. На обновения стадион в Сухиндол се изигра оспорвана и динамична среща, в която съперниците се редуваха да овладяват инициативата и да налагат превес.

Пропуски имаше и пред двете врати, не се размина и без спорен момент, вдигнал напрежението на терена и около него. Петър Косев даде аванс на гостите в 39-ата минута, а Даниел Димитров възстанови равенството в 58-ата. Именно това попадение нажежи страстите, тъй като футболистите от Царевец имаха претенции, че голмайсторът е бил в положение на засада. В крайна сметка голът бе зачетен, а от Изгрев-93 заявиха, че ще пуснат жалба до Зоналния съвет на БФС във В. Търново. В 92-рата минута Димитров реши спора с красиво попадение за 2:1.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.