Горнооряховският „Локомотив” пусна жалба срещу съдийството на първия мач от първенството срещу „Академик” (Свищов). От клуба претендират, че са ощетени с отсъдени спорни фаул и дузпа срещу тях и непризнати поради вдигнати засади голове, пише вестник „Борба“. „Локомотив” е пратил и видеоматериал, който придружава жалбата до Зоналния съвет на БФС във Велико Търново, който администрира първенството на Северозападна трета лига.
Главен съдия на мача беше Петър Кузев от Габрово с асистенти Димитър Върбанов и Севастиян Чавдаров.
„След обстоен анализ на ръководството и треньорския щаб единодушно смятаме за недопустимо случилото се и остро осъждаме съдийските решения и целенасоченото порязване с грешни отсъждания. Надяваме се и вярваме, че БФС – В. Търново ще вземе под внимание нашата жалба (придружена с видеоотрязъци на осъжданията) и ще има наказания за провинилите се.
„Локомотив” е клуб с 90-годишна традиция, многобройни фенове и богата история и подобно отношение е недопустимо. Пожелаваме успех на всички отбори и призоваваме за честна игра и истински футбол. На терена главни действащи лица да са футболистите, а не съдиите”, се казва в позицията на горнооряховския клуб.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.