Ще направя всичко необходимо градът да върне своята слава на зеления терен и Академик да е в професионалния футбол. Това заяви кметът Генчев пред футболисти и възпитаниците на Детско-юношеската школа на клуба по време на заключителната вечер за край на полусезона.

Радостно е, че има синергия между детската школа и основния отбори и по този начин има приемственост, допълни градоначалникът. “Това, което е необходимо от община Свищов и от мен като кмет на Общината, ще направя всичко необходимо, градът да върне своята слава на зеления терен и Академик отново да е в професионалния футбол”.

Коледно парти организира тази вечер управата на Общински футболен клуб “Академик” за възпитаниците от Школата на “студентите”. Забавни игри, медали, томбола и музикална програма гарантира доброто настроение на присъстващите.

Очаквайте подробности в АктуалноТО – видеоканалът на Актуално Свищов в следващите часове.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.