CHEMICAL BROTHERS
Сорос, Ротшилд, Гейтс, Клинтън и целият световен сатаниат са бесни и си бият главите в пода от яд.
Животът им е ад, защото плановете им за световно господство рухват като къща от карти. Въпреки че украинските лаборатории бълват тонове химикали ежедневно, пръскането на населението с дебели бели линии в небето не дава никакви резултати.
В България например милиони хора са напълно незасегнати от мероприятията на световния сатаниат.
„Погледнете ги! – крещял вън от себе си Сорос, наблюдавайки българския интернет. – Ужким прости хора, а изобщо не можеш да ги излъжеш. Тези балкански субекти не се поддават на облъчването, чипирането, пръскането и контрола върху съзнанието. Българите са ужасно будни духом, не искат отровните ми ваксини, не си дават децата и потурите на норвежците, бранят фанатично националното достойнство и шкембе чорбата си! Просто удивително. Колко още кемтрейлс в небето им да изпръскам, за да подчиня тези вироглави добитъци, които ни се водят, ни се карат!“
Сорос дори сам бил заразен от националния чар на българите и докато си мечтаел да превърне гордия ни народ в стадо, неволно запял „Изкарай, Гано, говедата“ – бисер от съкровищницата на уникалния ни фолклор.
Бил Гейтс също си чупел китките и ридаел безпомощно, като виждал колко напразни са усилията на цялата им стананинска шайка.
Всички се питали: защо? Каква е причината хората да не се поддават вече на програмите за контрол на съзнанието? Защо хората по света и най-вече българите не подлежат на дресировка?
***
Причината всъщност е прозаична. Сред младежта и малцинствата станало извънредно популярно да се смъркат белите линии от небето.
Бизнесът е нелегален, ала е разработен много добре. След всеки самолет, който пръска субстанциите си, следвал друг, от който тарикати събирали с прахосмукачки активните съставки, пълнели кислородни бутилки и после дилъри ги продавали леко разредени в оборотните дискотеки. Млади и стари купонджии бързо развили огромен толеранс към новия наркотик. В дозите, които поемали, не само че не ставали покорно стадо, ами се получавал обратен ефект – шмъркачите на кемтрейлс ставали още по-неконтролируеми.
И така за населението не оставало нищо, мнозинството си оставало ненапръскано, а малцинството си правело майтап с тия работи.
Фалшимент ПЕТРОВ,
Вестник „Сега
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.