Стартира кампания „Сладки сънища“ в полза на Детска градина “Слънчо” – град Свищов. Това съобщи за Актуално Свищов Марина Кирова, която е организатор на кампанията. Необходими са 3000 лева, а за първите дни от нейното стартиране са набрани над 690 от необходимите средства.

Нашата цел е да подсигурим на най-малките слънчовци здравословен и спокоен сън, който е задължителен за правилното им развитие и израстване. Средствата, които събираме са за закупуване на 25 броя нови матраци за яслена група, съобразени с нуждите на децата до 3 годишна възраст.

Обърнахме се с молба към мебелен магазин “Класик”, които съдействаха, като отправиха запитване към няколко фирми за матраци, с които работят.

Получихме оферта от фирма за матраци с размер 65/135, като същите ще се изработят по поръчка, съобразени с размера на рамката на леглата в яслата.

Очакваме да ни изпратят и официалната оферта по имейл, която ще кача, за да е достъпна за всички, които желаят да се включат в това начинание.

Силно се надявам, че тази кауза ще бъде успешна и с Вашата подкрепа ще донесем радост и много усмивки на нашите слънца, коментира още Марина Кирова.

Каузата може да подкрепите ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.