Читател на Актуално Свищов е констатирал нещо любопитно. Цената на дръвче, които масово се засадиха това лято е 25 лева, но община Свищовq ръководена от кметът Генчев и неговите подопечни са платили двойни пари!
„Харесах си едно дръвче на новата площадка от болницата към площад Велишана. Погледнах името, а даже има и цена. В интернет магазин цената е 25 лева, а на тези които, са засадени на тази площадка е… 55 лева! Доста по-скъпички!”, пише читателят Йордан Йорданов.
Вместо коментар: Кметът Генчев, печално известен на цяла България като Генчо Хазарта заради любимото си занимание – пиене на кафе пред машинките в Принцес и неговата Шайка – ГЕРБ, БСП, ДПС и подобни търговски сдружения от 2016 година крият колко пари се харчат за цветя, кьорфишеци и подобни дандании! Актуално Свищов винаги е твърдял, че има нещо гнило с тези цветя. Не е нормално един вид да струва 25 лева, а Общината да плаща за него повече от два пъти! Всъщност, нормално е, ако разликата не отива за пълнене на чекмеджета, пиене на кафета пред машинките в Принцес и за изхранване на Шайката…