Отборът на „Изгрев-93“ (Царевец) прекъсна серията от три поредни пролетни победи на ФК „Недан“, надигравайки го с 4:1 в среща от 11-ия кръг на Елитната областна футболна група, пише вестник „Борба“. Съперниците изиграха оспорван, но коректен мач, който до почивчката бе напълно равностоен. След нея по-младите домакини останаха по-свежият тим на терена и закономерно наложиха волята си. Радослав Спасов откри резултата в полза на домакините в 17-ата минута. В 32-рата обаче Иво Георгиев бе изпуснат от пазачите си и възстанови равенството – 1:1. След пропуски и пред двете врати дойде 44-тата минута, в която Йоаким Ченков се възползва от ситуацията и вкара за 2:1.
През втората част домакините нанесоха ударите си в рамките на 180 секунди. Автогол на Александър Рачев в 75-ата минута наклони окончателно везните в полза на „Изгрев-93“, а в 78-ата Ивайло Атанасов се разписа за 4:1. С трите точки футболистите от Царевец събраха 17, а тези от Недан остават шести с 14 пункта.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.