Да задържим второто място и да сме максимално близо до Локомотив (Горна Оряховица). Най-важното е да сме там горе, да сме близо до тях, за да чувстват те нашето присъствие. Това коментира във видеоканала АктуалноТО старши треньорът на Академик Георги Онов.

Всичко съм постигнал с труд, нищо не ми е дадено даром, коментира още треньорът. В процес на 10 – 12 години съм стигнал до професионалния футбол. “За себе си мога да кажа, че съм тръгнал от нулата и винаги съм се стремял да правя крачка напред, крачка напред, никога не съм се примирявал с това, което съм постигнал. В случа с Академик – сега сме втори и мен вече не ми е интересно, искам да сме първи! Класирали сме се за Купата и искам този отбор да стигне до финал за Купата! Това е водещо за мен – искам повече и повече”, заяви Георги Онов.

Базата, която има Академик е уникална не само за отбори не само за В и Б група, а бих казал дори и за А група. Три тренировъчни терена, плюс изкуствен маломерен терен, който може да се ползва от децата. При лоши условия и мъжкия отбор може да влезе там и проведе тренировка.

Очаквайте запис на интервюта ТУК в следващите часове.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.