Емил Перушанов е новият председател на Управителния съвет на ОФК Академик. Общото събрание, което се проведе тази вечер гласува и нов Управителен съвет на Клуба.
До смяната се стигна след като присъстващите освободиха досегашните членове на ръководството. Гласувано бе Управителния съвет да е от седем, вместо досегашните девет членове.
Преди това присъстващите приеха и представените от Христо Цветанов отчет за дейността на клуба през 2021 година, както и финансов отчет за периода.
Христо Цветанов, Стефан Стефанов, Пламен Александров, Борислав Костадинов, Антон Антонов, Георги Манзаров и Емил Перушанов бяха избрани единодушно в новия УС.
На първото си заседание непосредствено след Общото събрание УС избра и новото ръководство. Емил Перушанов, председател на УС, Христо Цветанов – заместник-председател и Пламен Александров – секретар.
Целта за развитието на детско-юношеската школа, която е водеща през последните две години остава основна и за новото ръководство, коментира пред Актуално Свищов новият президент на Академик. По думите му продължават стъпките и за непрекъснато подобряване условията за тренировки на възпитаниците на ДЮШ.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.