Два кръга преди края на полусезона Росен Илков, директор на ДЮШ и треньор на юноши старша възраст, пое мъжкия отбор на Академик, научи Актуално Свищов. Негов помощник ще бъде кондиционния треньор Алваро Монтиел Нова. В днешното гостуване в Павликени бе техния треньорски дебют на основния състав.
С помощта и на съдийството Академик записа поредна загуба. В 18-та минута „студентите” поведоха след като точен бе Лино Маринов. Последва безобразно съдийство и въпреки него отборът приключи полувремето с аванс от един гол. През второто полувреме след хаотичен натиск от страна на домакините и помощ от съдийството Павликени изравни и поведе. В края на 9-минутното продължение след фаулиране на Георги Илиев пред вратата на домакините бе отсъдена дузпа, която Лино Маринов не успя да реализира в изравнителен гол.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.